Lekker eten bij Restaurant Loodijk

IMG_7198_1Het “All you can eat” restaurant is al enkele jaren een populair concept. Het vormt de basis van vele populaire horeca gelegenheden, waarin de onbeperkte maaltijd voorop staat. Ondanks de populariteit van dit concept, lijkt de rage nog niet te zijn neergestreken in de directe omgeving van Hilversum en Ankeveen.

Wij van Restaurant Loodijk willen hier op een unieke manier verandering in brengen. Door het “All you can eat” concept te combineren met een inspirerende omgeving, waarin service en gezelligheid voorop staat, biedt Restaurant Loodijk een dynamische plek, waar je lekker kan eten en het gevoel krijgt écht bediend te worden.

Het diverse menu van onze wereldkeuken wordt geïnspireerd door streekproducten, die worden omgetoverd tot heerlijke seizoensgerechten. Door dit te combineren met een prachtige omgeving, waar de service voorop staat, wordt dit avondje uit een echte ervaring.

Openingstijden

Maandag: 16:00 – 22:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag – Donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag:  16:00 – 23:00
Zaterdag – Zondag: 16:00 – 23:00

(Keuken vanaf 17:00 uur geopend)

Reserveren?

Dat kan zeker! U kunt via de knop hieronder reserveren!

Reserveer nu

Wilt u telefonisch reserveren?

Geen probleem! U kunt ons bereiken op:

(035) 888 0 999

Laatste nieuws

 • Ons kerstmenu is bekend!

  Wij zullen dit jaar weer werken met ons welbekend all you can eat concept. Om de feestdagen extra speciaal te maken zullen wij hier enkele leuke en luxe gerechten aan toe voegen.
  Voor kerst hanteren wij de volgende tarieven: Volwassenen € 39.50 Kinderen 4-11 jaar € 18.50 (Prijs is excl. drank) Ingrediënten voor ons speciale kerstmenu zijn onder andere: – Kreeft – Wagyu Beefroll – Iberico – Verse sashimi en nog veel meer! Kom langs en laat u verwennen! Voor reserveringen gelieve te bellen naar 035 888 0 999 Met smakelijke groet, Restaurant Loodijk
 • 10% korting en een mooie voorstelling

  Combineer de voorstelling met lekker uit eten

  Korting bij Restaurant Loodijk om uw avond nog leuker te maken!

  Zaterdag 24 januari 2015 staat Dorine Wiersma met haar theaterproductie ‘D&A’ ( Dorine & Aanhang) in ‘De Dillewijn’. ‘D&A’ gaat over familie. Over een nicht met een dwangneurose en een neef met een heldenstatus. Over de opvoedkunsten van een geschifte tante en een hypochondrische oom en nog veel meer over te vertellen.

  Samen met De Dillewijn gaan wij het nog mooier maken.

  Bij ons krijgt u op vertoon van uw e-ticket op de dag, 10% korting op de couvertprijs (exclusief drankjes).